Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, januari 13, 2007

Oj, vilket ögonblick jag råkade fånga!

Denna lördagsmorgon har jag suttit och uppdaterat senaste veckans inlägg med bilder och filmer.

Jag hann också fånga mitt andra omöjliga ögonblick på film. Det första var ju Emilys första steg, när hon bara ställde sig upp och gick medan jag redan filmade henne. Det här är mer av ett ögonblick av samhörighet som Emily och Sebastian delar. Jag missade det faktiskt första gången jag såg det, men sedan blev det bara tydligare och tydligare.Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous pappa sa...

Vad var det som lockade fram skrattet
på filmsnutten

14/1/07 13:31

 
Blogger Nille sa...

Jag vet inte men det ser ut som om Sebastian ser något längre bort, kanske Josefine som gör något. Emilys leende spricker ju upp precis efter Sebastians. När de sedan möter varandras ja....

Jag noterade inte hur bra det var förrän andra gången jag såg filmen faktiskt. Det var en trevlig överaskning när jag satt och valde vad som skulle upp.

14/1/07 14:18

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida