Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 31, 2007

Uppe med tuppen!

Det är inte varje morgon jag vaknar 45 minuter innan klockan ringer men det hände denna morgon. 06.15 stod visaren på när jag förstod att solen snart skulle lysa upp Änglarnas stad (Thailändska namnet på Bangkok: Khrung Thep).

Jag skall inte påstå att jag kände mig varken utvilad eller sugen på att gå upp men det gjorde jag. Tystnaden klimatanläggningen lämnat bakom sig samt den irriterande fläkten som sveper över mig var helt enkelt för mycket. Kan jag bara vänja mig vid detta kommer jag sova som en kung, inget tvivel om det. Men just nu är det bara för mycket nya intryck.

Men snart blir det varmt igen!

Kombinationen morgon- och kvällstrött är inget vidare om man samtidigt tycker det saknas timmar på dygnet!

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Greencurry sa...

Jag tycker att det är lite skönt med det här svala vädret. Kan gärna vara det ett tag till :)

31/1/07 06:01

 
Blogger Nille sa...

Jag håller med dig, men det skulle förvåna mig om det var svalt speciellt länge till nu...

31/1/07 14:28

 
Anonymous Johan sa...

Det är ju märkligt... att vi alltid verkar skriva om samma saker. Uppe med tuppen. Det skrev jag just nu i morse, innan jag såg denna din post.

2/2/07 04:32

 
Blogger Nille sa...

Ja, men du skrev ju nååågot mer om ämnet :)

Vi kanske rent av reagerar på ungefär samma saker. Det låter ju inte helt osannolikt i mina öron...

2/2/07 14:55

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida