Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, februari 28, 2007

Önska mig lycka till!

I natt pekar vi om servern. Hela dagen har gått till att återskapa konton på den nya, meddelat gäster, och dubbelkolla. Massor av domännamn var det...

Det snurrar på ganska bra i min skalla nu kan jag lova...

Vi har goda referenser för den nya servern, förhoppningsvis var det värt mödan! Det nya företaget vi hyr från heter Solar, det gamla GoDaddy.

GoDaddy, var sämre än sämst!

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: , ,

3 kommentarer:

Blogger Nille sa...

Antingen har de blivit något allvarligt fel på bloggen eller så dröjer det innan den fungerar tillfredsställande. Jag får felmeddelande när jag försöker FTP: a upp nya filer mot nya servern. Det du ser är backuppen jag laddade upp innan vi flyttade.

I vilket fall, det kunde vara värre :) Kundernas websidor och epost verkar fungera utmärkt...

1/3/07 11:59

 
Blogger hans.abrahamsson sa...

Hej,
Om du nu skulle få för dig att byta igen kan jag rekommendera Crystone AB.
Låga priser och bra service.
Företaget jag jobbar på har anlitat dem i många år nu.

Mvh
Hans Abrahamsson

2/3/07 12:43

 
Blogger Nille sa...

Tack Hans, jag skall ha dem i åtanke om det skiter sig igen. Förhoppningsvis blir vi så bra nu så att du kan byta till oss istället :)

3/3/07 08:46

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida