Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, april 10, 2007

Det börjar dra ihop sig

3-4 veckor skulle uppehållstillståndet ta, och det är nu det! Eftersom jag inte hört något (jag är säker på att killen på ambassaden mailar INNAN jag får beskedet via post) oroar jag mig förstås för vad som antagligen inte kommer hända. Det drar ju ut på tiden.

Det känns som om vi bor mer och mer i en kappsäck och har mindre och mindre som håller oss kvar. För alla som känner mig kan det bli en intressant historia när jag kastar mig ut på nätet för att köpa resa (för det blir det första jag gör). Jag kan vara ganska impulsiv när jag ändå står på tröskeln.

Vid närmare eftertanke, vår utflyttningsfest är nog dumt att dröja med!

Läskiga tanke, men tänk om Plair skulle få avslag!? Vad i hellskotta gör man då?

Nä, denna vill jag inte grubbla på i onödan. Klart är dock att vi har en lägenhet i stort behov av möbler om detta inträffar…

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

5 kommentarer:

Blogger Nille sa...

Det här inlägget har tagits bort av den som skapade det.

10/4/07 12:02

 
Anonymous niklas sa...

Vilken otur att AIK förlorade :-P

10/4/07 12:13

 
Blogger Nille sa...

Sant att det är påsk nu, som tyvärr följs av Songkran. Fick precis att autosvar från min kontakt på ambassaden. Han är from nu ledig fram tills den 19 APRIL!!!!!

Vilken otiming!

10/4/07 12:16

 
Blogger dex sa...

Följer du hur det går för Krille på SoiSixten och hans problem med frugans och barnens UT??
http://www.soisixten.se/phpBB2/viewtopic.php?t=22021

Tänkte på dig när jag läste igenom den tråden igår..

Hoppas det går bättre för er!!

11/4/07 19:55

 
Blogger Nille sa...

Nej Dex, jag har inte följt Krille. Jag tog en titt och tackar dig för tipset. Sömnlös Songkran med andra ord.

För er andra, detta är alltså den Krille som skrivit boken om sig själv, det handlar om.

12/4/07 05:16

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida