Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, april 23, 2007

Ett ljud från ambassaden

Att jag väntar besked om min frus uppehållstillstånd kan väll knappast gått obemärkt förbi. Idag fick jag i alla fall ljud ut ur ambassaden, även om det inte var ett sådant ljud man ville höra.

Ambassaden skrev: Tyvärr är det helt tyst i ärendet och det oroar mig lite. Jag skall se om jag kan få någon reaktion från Migrationsverket genom att skicka ett mejl och be dom att påskynda det hela.

Jag vet att ambassaden var vänliga och skyndade detta mot Sverige, men där har det tydligen blivit stopp. Nu undrar man varför förstås. Något som saknas, något som är fel, eller rentutav avslag på gång? Nä, det blir till att slå en signal till Migrationsverket, hoppas de svarar.

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Anonymous Annie alias UFOt sa...

Usch, verkligen ingen rolig situation. Jag håller tummarna.

24/4/07 00:00

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida