Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, april 17, 2007

Fortfarande inga goda nyheter från ambassaden

Först var det påsk i Sverige, och immigrationsverket gick antagligen på sparlåga, sedan Songkran i Thailand och ambassaden i Bangkok på sparlåga. Dålig tajming av mig. Detta kunde jag ju räknat ut med arslet om jag bara hade öppnat en kalender.

Eftersom min kontakt på ambassaden inte är tillbaks förrän på Fredag lär jag ju inte höra något innan dess.

Nervös i magen är det. Det borde ju vara klart. Och visst har jag tagit ut det nästan helt i förskott.

- Its not over until the fat lady say so…

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

It's not over until the fat lady sings.

17/4/07 17:59

 
Blogger Tokyo-Linda sa...

Det är jobbigt när man väntar för att man är så utelämnad åt andra, åt byråkratin. Men jag hoppas att det löser sig snart! :)

18/4/07 10:39

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida