Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, april 22, 2007

3:e träffen för lekgruppen i Bangkok

Det var hemma hos Anna denna gång. De bodde i hus ute vid Rama 9 parken och hon hade ordnat med mat, bad och pyssel. Barnen fick chans att leka med deras kanin och hund som strövade fritt på gården. Idag var vi 10 barn och om du klickar på bilden eller denna länk får du se bilder på de flesta av dem.

Även om det är gemytligt med dessa hemma-hos träffar kan vi nog räkna med att det inte alltid kommer att vara så. Förhoppningsvis blir vi fler framöver och då behöver vi komma åt en offentlig lokal (samtidigt har inte alla utrymmet för detta). Faktum är att vi har 5 barn under 9 månader bara i existerande grupp. Det finns god tillväxt med andra ord.

VI skriver jag!? Jag skall ju hemåt.

Jag valde att lämna Sebastian hemma denna gång. Anna skulle ordna med påskpyssel och jag trodde jag skulle få svårt att alls serva tjejerna om jag tog med honom. Samtidigt ville jag ju hinna slänga några sista ord med alla dessa nyfunna vänner. Jag såg hur John fick jaga sin Alexander och förstod att jag gjort rätt.

Som vanligt tog jag på mig nya uppdrag. Jag lovade att ordna med en hemsida (blogg) och ett konto hos photobucket innan jag drar. Klart vi skall skriva dagbok över utvecklingen samtidigt är det ett bra sätt för intresserade att bekanta sig med oss innan de ansluter.

Jag kom sedan på den smarta iden att be Johan (eller bloggaren Guava som vi känner honom bättre) ordna med detta. Det är ju bara en tidsfråga innan han dyker upp med sin Felicia, så han kan lika bra börja jobba ideellt nu :) Gör jag detta blir det blogger, gör Johan detta blir det word press och eftersom Johan ändå kommer vara den som tar över så....

Nå Guava, vad säger du, tar du hedersuppdraget?

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida