Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, april 18, 2007

Medverka i en TV dokumentär

Vi fick nyligen en förfrågan över forumet, om vi kände till några som var intresserade av att medverka i en dokumentär! Kanske du är det?

Jag heter Sofia och jobbar som researcher på ett tvproduktionsbolag. Vi jobbar just nu med ett dokumentärt program där vi vill göra ett personligt reportage på ett tema som ibland bär öknamnet "importfruar" - fast i ovan program vill vi visa på ett par som KROSSAR fördomarna och som står upp för sin KÄRLEK.

Vi skulle vilja göra ett personligt reportage om och med ett par där mannen (eller för den delen kvinnan) som funnit sin kärlek i Thailand - om den första kontakten, om personernas bakgrund - och det nya liv de startat tillsammans osv osv.

Hör gärna av er om ni tycker idén verkar vara intressant, vill veta mer och eventuellt medverka!

Tolkningen av ordet "importfruar" skapade en något het debatt. Du hittar länken till erbjudantet här: Thailandsforum: TV dokumentär!

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Anonymous Annie alias UFOt sa...

Jag är nästan helt säker på att en dokumentär på just exakt det temat nyligen har visats i svensk teve! Men det här kan ju vara en annan svensk kanal som vill göra sammalunda.

Ett hett tema, månne? Men om de gör ett program som slår hål på några myter är det väl bra.

20/4/07 09:56

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida