Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, april 06, 2007

Tyfonen Nille i farten

http://www.uddman.nu/for_sale/

En sak är jag ganska bra på och det är att få mycket gjort på kort tid. Inte perfekt, men mycket på väldigt kort tid. I dag hade vi världskrig hemma. Vi stuvade undan möbler, flyttade saker, tvättade möbler, flyttade dem igen, fotade dem, mätte dem och la ut dem på hemsidan.

Det är inte mycket jag är riktigt bra på men att fara runt som en tyfon, det är jag världsmästare på.

Länken till hemsidan med alla möbler, leksaker och barn prylar hittar du här. Jag har lagt ut priser men vet ej hur de ligger. Plair får gå ut på nätet och kolla upp detta. Vi kommer acceptera skambud om det behövs. Innan 10 maj vill vi sälja.

Nu blir det pizza och öl!

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Johan sa...

Du kan ju inte säga att du godtar skambud redan från början ju.

Nu kommer jag ju naturligtvis att bjuda som en kines.

6/4/07 18:31

 
Anonymous Johan sa...

OK, jag bjuder 18,75 för Kitso, om den lilla halvnakna inte följer med.

Är det några BRIO eller Plan Toys där i leksakshögen? Jag är intresserad av pedagogiska träleksaker.

IKEAbokhyllan tror jag att jag vill ha, utan att lägga ett skambud. Måste bara tänka lite varjag får plats med den. Vad heter han?

6/4/07 18:36

 
Blogger Nille sa...

Det verkar som om vi får dras med lilleman mao :)

Att jag tar skambuden per prompto kanske var ett felaktigt uttryck. Lämna in dem så lägger jag dem på hög. Auktion typ.

Jag minns inte vad IKEA bokhyllan hette. Den ät tillverkad i Thailand, handlade den av en polare som jobbade där. I dagsläget gör den sig gott som en snygg förvarings hylla, inte en bokhylla i ett vardagsrum. Den behöver ett litet ansiktslyft för det.

De riktigt bra leksakerna tar vi med hem, om de är kompletta vill säga.

7/4/07 04:41

 
Anonymous Håkan sa...

Bokhyllan heter "Expedit"

7/4/07 23:50

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida