Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, maj 01, 2007

Emilys första klädkollektion

Emily gjorde denna utsmyckning (julgrans glitter)helt själv. Jag är lite imponerad av det faktiskt. Tänk vad de får lära sig i skolan de Thailändska barnen. Det gäller att förbereda barnen för vad som är viktigt, här i dubbelmoralens mecka.

I vilket fall gillar hon verkligen detta med kläder, prylar ock smink. Hon kan sitta timtals och pyssla med dataspel som gör just detta, klär och sminkar flickor. Vem vet, kanske vi har en liten designer här.

Allt sedan barnen fick en låda med utklädningskläder av sina kusiner har de varit helt galna i att klä ut sig. Det har varit mina kläder, Plairs kläder, och som sagt var, saker. Det enda jag inte tyckt varit alltför spännande är när Sebastian haltat på Plairs högklackade iklädd en klänning.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Tokyo-Linda sa...

Wow, vilken grej. Hon ser ju riktigt tjusig ut!
Jag älskar fortfarande att både klä upp mig och klä ut mig :P. Japan som land är en fantastisk inspiration för bägge ;)

1/5/07 10:57

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida