Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, maj 09, 2007

Flyttgubben fick jobba hårt

Vi hann precis hem innan flyttgubben kom. Han var bara en halvtimme sen så det var på håret att vi missade honom eftersom vi var sena vi med. En sak som jag finner underlig är att han inte har med sig en pirra. Han jobbar alltså med att åka runt och hämta och lämna kartonger och bär dem en och en istället för att rulla dem 5 och 5? Det är ju knappas som så att han inte har råd att köpa en, snarare som så att ingen av de andra har en heller. Ingen har liksom tänkt på det.

Eller var det en tillfällighet!?

Hoppas de tänkt på att ta med en regnskydd i alla fall. Kartongerna är ju av papper. Synd om prylarna skulle gå sönder innan de ligger på båten ens.

Internet är nedmonterat hemma men jag upptäckte precis att en av grannarna hade sitt öppet. Jag lånar det för att döda lite tid medan jag väntar på att flytten skall sköta sig själv klart, samt att Plair skall komma tillbaks från sina ärenden.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Susanne sa...

Vad är det ni fraktar hem i alla kartongerna?

9/5/07 08:48

 
Blogger Nille sa...

Ja du, det kan man ju undra över. Bra fråga. Hemdatorn tar 2 kartonger. Framför allt är det kläder, böcker, och leksaker. 17 kartonger totalt, ca 1.5 kubik. Båtfrakten är inte så dyr.

9/5/07 09:05

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida