Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, maj 25, 2007

Järvafältet och Bögs gård

Järvafältet och bögs gård har vi också hunnit med och det redan förra veckan. Det var min svägerska Ingela som tog med oss på en tur, tillsammans med sina 2 barn (våras kusiner). En vacker dag, en skön promenad och en underbar natur. Sveriges natur är nog nära på oslagbar. Du finner lite fler bilder på denna länk.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Ferdi Pokerblogg sa...

Tjena!

Jag tänkte höra om du vill byta länk, så vi får lite fler besökare båda två.

Jag skriver om Poker och hittade dig via GreenCurry!

Om du vill, är det bara att länka till www.ferdi.se/poker så lägger jag upp en länk från mig när jag hör något.

Ha de!

25/5/07 14:38

 
Blogger Nille sa...

Ferdi: Jag noterade att du ville byta länk med mig. Du har en pokerblogg som jag inte känner är så relevant till min blogg, eller mina besökare. Har du intresse i Thailand, eller andra saker jag skriver, kan du ju fortsätta kommentera. Då får du ju en länk till din blogg var gång....

25/5/07 14:58

 
Anonymous Anonym sa...

Järvafätet?

25/5/07 16:28

 
Blogger Nille sa...

;=)

25/5/07 17:18

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida