Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, maj 09, 2007

Regnet kom som en överraskning, igen

När det regnar då stannar Thailand. Ungefär som om det kom som en överraskning!? Återigen noterade jag alla budmoppar som står stilla i regnet. Så fort det börjar dugga så kör de in under en viadukt och tar igen sig lite. Världens bästa ursäkt för att komma sent eller ta sig lite extra rast. Regnkläder vad är det?

Jag minns vår budkille på TVV, som kunde försvinna helt när det regnade. Detta oavsett hur många eller viktiga paket han hade att hämta eller lämna. En gång fann vi honom vid en moppetaxi-stolpe väntandes på kund… i regnkläder.

Visst kan de vara företagsamma om de vill.

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Blogger hans.abrahamsson sa...

Sabai, sabai...
...är ju som sagt ett vanligt uttryck i Thailand och det anammas överallt oavsett var de bor! ;o)

/Hans Abrahamsson

P.S undrar du över något när ni väl är i Sverige så är min fru Thailändska och hon har lyckats utbilda sig, har jobb och precis skaffat sig ett svenskt körkort! :) Så himla skönt! D.S

9/5/07 10:17

 
Blogger Nille sa...

Kanon, vi får konsulta er om detta. Bara ni inte hinner flytta till Thailand innan dess. Jag trodde nästan vi skulle mötas i luften...

9/5/07 14:58

 
Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Ännu en gång,lycka till med det hela..

9/5/07 18:48

 
Blogger hans.abrahamsson sa...

Antar att du vet att Thailändare är ett "humörfolk", så ibland kan det ta tvära kast! :o(
Jag hade inte haft något emot att flytta men just nu ser det ut som om vi stanna hemma i Sverige.

-Vi hörs säkert i luften någon gång!

10/5/07 07:42

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida