Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, juni 01, 2007

Världen är liten, eller Sverige kanske är…

Vi var och handlade på ICA i Sollentuna centrum när jag stötte på en kille som jobbade för Ericsson i Bangkok tills för ca 4 år sedan. Han såg ut precis som då. Jag är inte helt säker på att han kände igen mig, vi hade gemensamma vänner men mer var det inte. Kommer fasen inte ihåg vad han hette men tror det var något på M, kanske Morgan. Jo, Morgan var det. Synd att jag inte mindes det där då vi träffades, alltid imponerade när man blir tilltalad av någon man knappt kan placera, som samtidigt kallar en vid ens namn...

Otroligt vad världen är liten. Eller otroligt vad Sverige är litet.

Endast 9 mijoner invånare i ett land nästan lika stort som Thailand. Det är ett under att man överhuvudtaget stöter på människor på gatan. Glöm inte att Bangkok har ca 10 miljoner invånare, fler än Sverige.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

Morgan och Hanna har flytta med deras barn till Sollentuna så det stämmer nog.

2/6/07 14:04

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida