Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, augusti 03, 2007

Då var de här, nu blir det krig

Den här dagen har barn och fru längtat efter länge. Och jag med för den delen. Det var dem vi bodde hos sista veckan i Bangkok. Familjen Andersson minus pappa John (som är i Bangkok och jobbar) har alltså kommit för att bo hos oss fram tills på Onsdag åtminstone. Massor av ungar och massor av karaktärer blir det.

Deras Alexander kommer älska vår våningssäng då han är en orädd klättergalning. Tjejerna kommer köra skytteltrafik ner till lekparken. Plair och Phung kommer dricka upp allt rödvin, flera gånger om.

Hundra väskor och en himla tur att jag hade broderns bil! Behöver jag säga att grannarna undrade om de fått nya grannar!!

Nu kom även Linus med sin familj, nu blir det drag. Trevlig helg på er!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida