Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, september 25, 2007

Inte bara jag som misstror Gen Prem verkar det som

Ni som följt min blogg sedan kuppen vet ju vem jag tror låg bakom. Där har jag inte ändrat mig. Sedan flytten hem har jag varit dödstrött på thailändsk politik men efter att ha snubblat över en konspirationteori mot just denne General Prem Tinsulanonda på Malees blogg fick jag en nytändning. Hon länkade till 2 filmer som ligger ute på YouTube. Visserligen verkar de vara gjorda av Thaksin men det intressanta var hur väl de överstämde med mina egna teorier, att det var Gen Prem som låg bakom plotten.

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Maleé sa...

Jag känner mig som det där låten: vem vet - inte jag, vem vet - inte du, vem vet... blablabla.

Jag vet alltså inte ens vad jag TROR i frågan! Och då försöker jag inte ens vara diplomatisk ;-)

25/9/07 23:37

 
Anonymous Guava sa...

Jag är som Malee i denna fråga. Vet varken ut eller in.

Och inte tror jag att vi kommer att få reda på sanningen heller.

26/9/07 06:26

 
Anonymous Anonym sa...

Maktkamp på hög nivå kan liknas vid småbarn som kivas om vem som skall bestämma.
Vem som gjort vad är oftast en omöjlighet att reda ut då alla skyller på varandra.

I det hirarkiska Thailand är det bevisligen en jävla soppa bland de som vill bestämma.

Enligt min mening borde en munk styra det landet så folket får lite sinnesro! :o)

Hans Abrahamsson

27/9/07 08:03

 
Blogger Nille sa...

Amen till det..

Fast de får välja en med "rena fötter" om det skall bli riktigt bra.

Buddismen passar nog thailändarna bättre än de visar...

27/9/07 08:26

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida