Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, januari 28, 2008

En lång dag är långt från slut

Det vankas middag med några kollegor om en stund. Visserligen trevligt men jag känner mig som en zombie. Har lyckats sitta tiden ut på tre möten redan - var tvungen att sätta en klädnypa i [cencur] för att hålla ögonen öppna.

Vi sitter i små kuber i deras kontorlandskap. Ungefär som dem ni sett på Amerikanska långfilmer men lite bättre. De är inte högre än 1.50 meter och eftersom vi sitter i en hörna med fönster utmed hela väggarna känns det ganska trevligt.

Här hälsar (nickar) folk på en när man möter dem i korridor och hissar. Folk slänger till och med en fras i hissen. Gillar det. På kontoret i Stockholm finns det fortfarande folk på samma våning som inte hälsar. Isen börjar brytas med några men långt ifrån alla. Allt eller inget liksom.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida