Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, januari 20, 2008

Järvafältet - fullt men trevligt


Och man förstår varför...

Det vart alltså en tur ut på Järvafältet tillsammans med Anders, Mary och deras barn. Matilda och Felicia är i samma åldrar som våra barn, och pratar thai de med. Smidigt är bara förnamnet.

Medhavd matsäck hade vi. Anders drog igång grillen. Nästa gång tar vi nog med oss något att grilla också :) Otroligt att de ställer ut påsar med björved vid grillarna, för alla att använda sig av! Sverige är fantastiskt - ibland.Etiketter: ,

1 kommentarer:

Blogger Lagers tabberas sa...

Och går man längre bort, fortsätter förbi Bögs Gård så hamnar man till slut vid en liten fantastisk sjö som har en badplats. Översjön tror jag att den heter. Gå dit med ungarna när det blir varmt.

22/1/08 20:29

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida