Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, februari 14, 2008

Nu skall mormor få något att göra!

Min gamla mormor har hunnit bli 87 år. Hon är den sista av mina gammelföräldrar som fortfarande är i livet. Morfar gick bort för ca 3 år sedan så det är nog inte så kul för henne alltid. Min syster och morbror besöker och ringer henne ganska ofta. Min mamma och jag är tyvärr lite sämre på det.

Pratade med mormor om böcker och sånt häromdagen och konstaterade att hon inte läser så mycket längre, framför allt för att synen inte är den bästa längre.

LJUDBOK!!

Sagt var - ner till El giganten och handla en portabel CD spelare (råkade får med mig en Wii spel konsol också - aj!). Ikväll åker jag över till mamma och lånar några ljudböcker som mormor kan välja ifrån. Imorgon bitti åker jag förbi och installerar.

Förhoppningsvis fixar hon detta - om inte - vad har man att förlora?

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Niklas sa...

Klockrent! Det hade min gamla mormor säkert gillat.

15/2/08 10:44

 
Blogger Tony sa...

Underbart, det måste jag fixa, min mormor fyller 89 i år och ser också dåligt. Tack för iden!

15/2/08 13:30

 
Blogger Nille sa...

Fick tag på en jättefin för bara 400 kronor. Kopplade in den i morse och mormor var verkligen helglad, och jättenyfiken.

Som ett litet barn som väntar på lördagsgodiset berättade hon att hon hade några ärenden att springa och kanske inte skulle hinna. Hon började genast prata om att de nog hade ljudböcker nere på biblioteket (runt hörnet).

Det sista hon sa innan jag åkte var att hon nog skulle hinna med ett kapitel eller 2 redan idag.

Synd bara att jag inte gjorde detta tidigare. Med facit på hand så borde man ju inte bli så överaskad att den gick hem. Mycket tid att slå ihjäl .....

15/2/08 15:09

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida