Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, april 20, 2008

Sollentuna FF - Björnligan 4-1

Det var säsongspremiär på Helenelunds konstgräs. Sollentuna och Helenelund har ju gått ihop och bildat Sollentuna FF så nu har vi en konstgräsplan. Härligt.

Undertecknad la spiken i kistan, 3-0 satt där den skulle.

För att vara årets första tillfäll med boll var det helt ok. Löpningen gick ok trots sjukdomar. Det kan bara bli bättre från här. Tills kroppen säger stopp trampar jag på. Jag är orolig för fot och knäleder. Jag läker så himla segt nu för tiden.

Etiketter: , ,

4 kommentarer:

Blogger Tony sa...

Dubbelgrattis då! Grattis till både 3-0 och Sebastian 3 år. :-)

20/4/08 22:07

 
Anonymous niklas sa...

Hur känns det att spela på det konstgräs som finns i Sverige? Risk för brännskador?

21/4/08 08:43

 
Blogger Nille sa...

Tony: förstår läxade lilleman upp mig för att jag inte gjort ett äkta hattrick dagen till ära. Efter förmiddagens sejour på gräsplan utanför där vi bor har han helgonförklarat sin far :)

Ps. det var svårt nog att tajma det 3:e målet...

Niklas: Jag vet inte hur länge den mattan jag spelade på hade legat men jag fick en brännskada. Inte som de man fick för 20 år sedan men dock en brännskada även om liten.

Vad jag förstår blirde bättre och bättre på denna punkt.

Mycket bättre än grus alla dagar. Ofta bättre än en dålig gräsplan. Sedan blir det nog en smakssak men nog är de mjuka och fina att springa på i alla fall.

21/4/08 10:45

 
Anonymous niklas sa...

Låter grymt härligt. Man kanske inte ska lägga fotbollskarriären på is ännu.

23/4/08 09:53

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida