Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, maj 31, 2008

Mälarvägen i Jakobsberg - en nostalgitripp

I eftermiddag spelar vi match mot FC Järfälla. På kartan noterade jag att planen vi skall spela på bara ligger ett stenkast från där jag bodde mina första 2 år. Jag har massor av unika minnen från den tiden, både tankar och bilder.

Jag har bara besökt bostadsområdet en gång sedan dess och det var när jag lämnade mamma hos en ny bekant för några år sedan. Snubben borde i grannporten. Faan vad häftigt det var att komma tillbaks. Alla husen var så små, området var så litet.

Jag skall ta med mig familjen till matchen så vi skall försöka hinna förbi och besöka mitt första boende igen. Det finns förstås andra platser det vore kul att besöka i detta avseende, Hässelby Villstad och Backlura tex.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida