Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, september 27, 2008

Idag kanske det avgörs
Telefonen fungerar som allt annat än en bra kamera på avstånd. Bilden är på en fotbollsmatch. Med 3-1 säkrade vi ligasegern med en match kvar att spela. En bra match mot en av våra huvudkonkurrenter, Storskogen.

Sämst på plan var domaren. Han dömde pojklagsmatchen innan så man fick sig ett par asgarv innan man förstod att han skulle döma även oss. Rörde sig knappt utanför mittcirkeln. Missade allt. Som tur var var det 2 lag på plan som ville spela riktig fotboll annars kunde det bliitv katastrof.

Tydligen dömmer han väldigt mycket. Synd.

Snacka om fotbollsmördare.

Egentligen lade jag skorna på hyllan vid sommaruppehållet men eftersom min träning inför Uddmanloppet fick fart på kondition och ben tänkte jag - vafaan, vi kör väl säsongen ut. Nästa säsong är det stopp - om de inte startar upp en + 40 serie, då kan jag tänka om :)

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida