Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, maj 24, 2009

Från kvällstrött till kvällspigg - resan fortsätter

Det var länge sedan jag var så här pigg på kvällarna kan jag säga. Igår vart det ytterligare en flashback. Minns när jag var hälften så gammal att jag ofta låg helt klarvaken och väntade på att sömnen skulle infinna sig.

De senaste 10 åren i alla fall har jag ju alltid gått och lagt mig ganska sömndrucken, oavsett tid. Att somna har inte varit problemet, utan djupsömnen.

Jag började faktiskt tvivla på hur det egentligen var då, förr i tiden?

Jag hade en sjukt produktiv dag (faktiskt, hela veckan var kanon) men 01.00 igår satt jag fortfarande klarvaken. Gick och lade mig ändå men att räkna får var fruktlöst. Då hände det igen, hjärnan började leka på egen hand. Den här gången var det inte en amorteringsplan utan lösningar på några kodrelaterade problem jag har med några webbsidor just nu. (det har varit både skönt och inte att slippa detta)

Jag gick upp och tog en kopp te och en melatonin (för att hålla en eventuell sömn)klockan 02.20, surfade lite, och provade sömnen igen. Gick sådär.

Det hjälpte ju förstås inte till att Sebastian drömde krig eller något liknande. I MIN SÄNG. Snurrade som en propeller, grät, skrek, och pratade vart om vartannat.

Inga barn i sängen, så får det bli, IGEN....

I övrigt är jag ju helnöjd hur jag lyckats rubba min sopiga sömn. Det här kan bara bli bättre. Brukar säga, - Man skulle vart 15 år yngre med alla dessa ideer. Tills nu kommer man hem från jobbet och bara dör. Dock. Just nu känns det som man är 15 år yngre. Hinner med jättemycket släpande saker.

Inget att skylla på längre alltså :)

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Blogger caffejens sa...

Hej Nille!
Prova med att gå in på www.fitnesscaffe.se

Där har du det du behöver.

Vänligen , Jens

26/8/09 14:17

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida