Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, maj 10, 2009

Sebastian kollar in de stora grabbarna på Skinnaråsens IPVi var ute och kickade lite boll Sebastian och jag då vi noterade mycket aktivitet på idrottsplatsen. Jag vet inte om det var en turnering eller vanligt seriespel men en jäkla massa folk var det. Såg mest ut som Sollentuna FIF (vilket jävla namn?) och Rotebros lag. Vi var tvungna att kolla in dem på lite närmre håll förstås.

Det var 5-manna. Små mål och små planerna. Jag vet inte om bollen var mindre, och/eller lättare, än en 4:a men det vore väl i linje med detta fantastiska initiativ Helt rätt och jag hoppas det var seriespel och inte turnering.

Stora ögon från Sebastian (tack och lov :).

Det lär ju bli Rotebro för Sebastian och inte Sollentuna som pappa sin. Nära är bättre. Första åren är ju mest lek även om det är då man skall lära sig grunderna; som vad målen används till, att man räknar målen, att självmål inte är bra, att man inte tar med händerna, att sandslott hör till sandlådan mm. Leka boll kan man göra på gräsplätten hemmavid. Fotboll spelas med mål. Det ena ger det andra.

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida