Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, augusti 29, 2009

Dagsverke 1 avklarat Mormors tv lagad
Mormor tuppade av i början av förra veckan och ambulanspersonalen stängde hastigt av tv: n. Den har sedan dess varit hopplös att få igång. Idag var det min tur att försöka.

TV: ns menyval gav inga hintar - Ingen Signal! Efter supportsamtal till Com Hem konstaterades att TV: n inte fick signal från dekodern. Beslöt mig för att testa kablarna (morfar hade en massa sparade) och tammefan, visar det sig inte att både antenn och scartkabel var skadade! Jobbig felsökning eftersom man förutsätter att kablarna fungerar.

Där kom bilden men inget ljud! Iväg för ytterligare en scartkabel.

Nej då - fortfarande inget ljud!

Det visade sig vara en ljudinställning i TV: n som var felaktigt påslagen.

Mormor började nästan gråta av lycka - stackarn hade varit utan TV i en hel vecka. Inte lätt att vara pensionär i vårt samhälle idag (våra mormor får dock hyfsat med besök var vecka och är lyckligt lottad där tror jag)

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida