Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, februari 21, 2007

Ett litet eftermiddagsdopp!

Att gå ner till poolen är onekligen ett lyx vi lever med här i Thailand. Denna vecka har varit en bra badvecka men det är fortfarande för kallt för mig. Barnen kan bada hur länge som helst dock. För dem är det ljummet för mig KALLT.

Tanken var att göra en kortare film och ladda upp på nätet men uppladdningen misslyckades. Det känns som om vårt nätverk hemma inte är helt fritt från konstigheter. Min dator är nog ganska ren men frugans…. hon klickar på allt - speciellt om man erbjuds tjäna stora pengar utan arbete… Jag skall prova att ladda upp filmen i morgon. Just nu försöker jag tvätta våra datorer. Jag har en känsla av att det är svårare än sagt…

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous GreenCurry sa...

Hellu,

Alltså, när man var liten fanns det inga gränser hur länge man kunde bada.. Spela ingen roll om var ett russin.

På något sätt är det inte lika roligt längre :(

21/2/07 23:30

 
Anonymous Susanne sa...

Jag har hört talas om en liten kille som prompt skulle iväg och bada i Ravalen en kall sommar när det ösregnade... Undrar var han tog vägen...;-)

22/2/07 09:27

 
Anonymous Jens (kompis och Theas pappa) sa...

Kul att du kommer ihåg sådant, Susanne! Jag själv kommer ihåg att vi låg i vattnet från en bit in i maj tills isen lade sig någon gång i september. Numera kommer det aldrig att bli så varmt i någon sjö så at det är värt att ens försöka att bada!

Men om vi jämför med Nille, så är han en rejäl badkruka med stora mått....

22/2/07 13:52

 
Blogger Nille sa...

Det var nog nyhetens behag att jag badade överhuvudtaget när jag var liten. Jag kommer ihåg hur man satt huttrande på stranden fram mot kvällskvisten när sälen (eller valrossen) Jensa fortfarande jonglerade med sina bollar långt ute till havs...

När det regnade kändes det som det var varnare i vatnnet än på land, därav de desperata regnbaden. Minns att farsan fick köra ner mig ibland när det regnade :)

23/2/07 09:32

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida