Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, februari 06, 2007

Första dagen på resten av mitt liv

Dags att kasta sig ut i trafiken. Det bär av till Tesco/Lotus för lite hälsoinköp (om man kan lita på dem). På vägen stannar jag till på gymmet för lite löpning och styrketräning. Tidigare under dagen skaffade jag mig också en grundkurs i stillhetsmeditation, som jag precis lyssnat igenom instruktionerna till. Det verkar intressant och jag ser fram mota att bita i detta, kanske i morgon redan. Meditation har jag provat förut, och ser fram mot att prova det igen. Det känns som om jag har mer på fötterna denna gång, bättre kurs, och fler motiv. Ett bra sätt att komma ner i varv och fokusera på verkligheten.

Kosten, motionen, och meditationen i kombination känns som vägen att vandra.

Varför gör jag allt detta, och så HÅRT kanske du undrar?

Jag skall bli en bättre far till mina barn, svårare än så är det inte!

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter: ,

3 kommentarer:

Blogger Cissi sa...

Kämpa på kusin!
Jag bloggar alldeles för sällan in på din blogg, men när jag väl gör det fastnar jag i all spännande läsning.
Tänkte berätta att det är ett inbjudningskort på väg till dig. Eftersom man inte vet hur lång tid det tar, kan jag berätta att vigseln är 12 maj 2007. vet om att det kan bli svårt för dig att komma, men du och familjen är bjuden. Titta gärna in på http://brollopsblogg.blogsspot.com
Många kramar

6/2/07 18:18

 
Blogger Nille sa...

Jag pratade med mormor (farmor) i går och hon berättade detta. Grattis. Jag skall titta in på er blogg för det Sverige är det som du gissat inte så troligt att kommer lyckas ta mig redan i Maj

7/2/07 04:34

 
Anonymous Annie alias UFOt sa...

Vad duktig du är som kan meditera. Vi har meditation på yogapassen jag går på, men jag sitter mest och tänker på att jag måste köpa mjölk, mejla till den och den, etcetera...med andra ord har jag en bit kvar ;-)

Håller tummarna för ditt nya liv!

8/2/07 13:17

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida