Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, mars 30, 2007

Vem flyttar rätt?

Hittade av en slump på Bloggen Jobisen som skrivs av en kille som just sålt allt han har och flyttat till Bangkok. En kontrast till min egen situation kan man säga. Ganska kul att läsa om hans eld och lågor för sitt nya land.

Det var ju så man en gång kände själv. Jag tror visserligen Thailand har ändrats mycket sedan jag kom hit, men det är nog mer jag som är mätt.

Andra bloggar om: , ,

Etiketter: ,

4 kommentarer:

Anonymous Jobisen sa...

Är väl inte så mycket eld och lågor över Thailand. Jag tycker Bangkok är helt okej.

Däremot så försöker jag vara en bra turist och anpassa mig. Försöker lära mig lite Thai, se till att inte förolämpa folk osv.

Tjipp!

30/3/07 11:43

 
Anonymous Johan sa...

Tack för länken. Smårolig läsning.

31/3/07 07:32

 
Anonymous elin sa...

Jag tycker det är skönt att det är en 39-åring som gett sig iväg! Än är det inte för sent bara för att jag inte stack som 19-åring. Fast det är väl där barnen kommer in. Jag får väl bli sån som sticker direkt efter pensionen och dit är det långt...

3/4/07 13:38

 
Anonymous Anonym sa...

Du flyttar rätt.

4/4/07 07:33

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida