Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, april 01, 2007

Linneas 2 års kalas

Stefan hade slagit på stort för Linneas 2 årsdag. Buffé vid polen, inhyrd underhållningsgrupp (trollkarl, lektant, mm), och 4 svenska tårtor (hans mamma är på besök). Inte ofta jag äter tårta i Thailand men hemma hos Stefan gör jag det, ja, när hans mamma har lagat den alltså.

Massor av folk vad det. De flesta av vår svenskgrupp, alla som bor i deras byggnad (Zurena, hans fru, känner alla där), och massa andra bekanta från när och fjärran.

Ytterligare ett alkoholfritt kalas. Det känns som det är melodin, speciellt om man kör på en Söndag :)

Lektanten och hennes assistenter såg till så det vart full fart i rummet. Även de små kunde deltaga eftersom assistenterna hjälpte alla som inte förstod. Emily och Josefine tog sig till final i bland annat en bollek. Man skickar bollen runt ringen medan man spelar musik. När musiken slutar åker den som håller i bollen då, ut. Men med en present.

Det vart 2 finaler för Uddman tjejerna. De stora barnen åkte alltid ut först. Jag vet ej om det slumpade sig på detta vis eller inte. Kolla brudens min när hon inte vet om hon vunnit eller åkt ut.Andra bloggar om: , , ,

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida