Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, juli 13, 2007

Drag under galoscher

Jag noterade att det varit drag under forumets galoscher de senaste dagarna.

Jag vet inte hur mycket nytta jag haft av Thailandsforum.se men det är mycket. Lekgruppen för look krung i Bangkok kom ur den, och nu verkar vi vara på gång mot något liknande i Sverige. Myndighetsdribblet i och med flytten till Sverige underlättades tack vare hjälpsamma själar från just forumet. Tony (medlemmen tony_h) kom över med en svensk språkkurs på cd för en månad sedan, och igår levererade han världens fetaste tv. En begagnad Toshiba 36ZP18 på 90 kg, 36 tums widescreen, 6 månaders garanti, med bänk (60 kg) för 3000:-, inklusive hemkörning. Tur att han hade en monsterpirra med sig.

Tony driver ett företag i Hägersten som sysslar med service på Data och Video-projektorer, Plasma-tv, Lcd-tv, Bakprojektions-tv, Audio, Video, Videokameror, A/V-utrustning, försäljning av tillbehör med mera. Besök hans hemsida om ni vill veta mer, länk här. Jag kan rekomendera honom.

Etiketter: ,

1 kommentarer:

Blogger Håkan sa...

Instämmer, jag har lämnat in min projektor på service hos Tony, klockren och snabb service!

14/7/07 18:04

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida