Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 30, 2008

Goda nyheter, eller?

Fick ett jobberbjudande igår morse. Har ju gått på ett vikariat (skulle gått ut i Juni 08). Inget på papper ännu men det blir nog svårt att tacka nej. Jag menar blir det bara minst lika bra som nu så är det inte mycket att klaga på. Det blir till att bygga eget på fritiden istället. Suck.

Och - hur blir det med min planerade Thailandsresa i höst?

Med lite tur kanske jag kan jobba från Thailand. Jag åker ju inte dit på semester direkt så varför inte. 2-3 dagar i veckan borde räcka för att underhålla mina åtaganden. 2 månader skulle jag vilja vara borta.

Internet blir ju bara bättre och bättre så varför inte...

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

Jobberbjudande från ditt nuvarande bolag antar jag?

Jag har inte hört något om en Thailandsresa, den måste du berätta mer om.

30/1/08 03:35

 
Blogger Nille sa...

Japp, från nuvarande bolag. Hade ju lite annat jag hade hoppats skulle komma in innnan. Kanske får stressa det lite medan tid finnes...

Tänkte vara i Thailand efter nästa sommar i ca 2 månader. Bla så har jag ju föräldrapenning om jag vill. Samtidigt har ju alltid lite småjobb, och tänker fortsätta att ha.

30/1/08 11:16

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida