Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, januari 30, 2008

Proppen har gått ur

En av mina ”missions” har varit att vänja barnen vid att höra att jag älskar dem så ofta jag bara kan, minst en gång om dagen – oavsett om de varit snälla eller bråkat. Belöningen kommer omedelbart. Ganska ofta får man direkt höra detsamma tillbaks, och det värmer ju förstås.

Min kärlek till mina barn är förutsättningslös, allt som kommer tillbaks är bonus.

För ca 1 månad sedan hände något annorlunda. Emily kom fram, utan förvarning, tittade mig i ögonen och sa – pappa, jag älskar dig (lipar nästan när jag skriver detta).

Efter det så har alla hängt på. Nu springs det runt och älskas från alla håll och kanter, flera gånger om dagen. Proppen har gått ur.

Ps. Man blir lite blödig när man är på resande fot. Att höra detta över telefon när man är ute och reser är ju fantastiskt.

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous niklas sa...

Härligt!

31/1/08 15:15

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida