Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, februari 12, 2008

Body Pump - Workout för män!

Det har varit en hel del sjukdom och andra dåliga ursäkter men nu var det alltså dags igen. Det vart ett ganska långt uppehåll fram till förra veckan - och det kändes efteråt. Andra passet efter omstarten körde jag innan lunch idag.

Sjukt bra träning måste jag säga. Lätta vikter, många set, många repetitioner. För er som inte känner till träningsformen är det som ett gympapass (aerobics) men utan dans och rytmik, och med vikter.

1 timme kör de och man är helt färdig efteråt. Träningsvärken är garanterad i 4 dagar om du kör för första gången och tror du är Stålmannen. Kör du som man skall - strikt och med lätta vikter - känns det grymt skönt i hela kroppen i dagar efteråt.

Body Pump var det alltså - prova det!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida