Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, februari 09, 2008

Min nya bil - en SAAB?
Var ute hos Johan på Motor Centrum i Åkersberga och kollade på hans bilar i förmiddags. Dags att skaffa en - igen. Valde mellan en inte allt för dyr nästan ny Opel 06 och en äldre men billigare Saab 9-5 01 SE 2.0T Kombi. Identifierade mig mer med SAABen måste jag erkänna.

Johan är en nära vän till min svåger men jag har en historia med honom från tonåren. Han är 5 år yngre än mig så på den tiden var han ju "bara" en hang around. Tänker inte dra den men noterar hur livet går i cykler. Nu är han VD på en ganska så stor återförsäljarkedja av bilar.

Seriös kille om någon av er letar bil.

Etiketter:

2 kommentarer:

Blogger Tony sa...

Jag hade valt SAABen, mycket mer känsla och kvalitet än Opel

10/2/08 10:38

 
Blogger djingen sa...

Tjena kul o kolla in din blogg. Jag har bott tre år i Thailand med. Men hemma i Stockholm nu. Kolla gärna in min fotoblogg ibland dyker lite thai bilder upp. mvh danne

www.djingen.blogspot.com

11/2/08 03:09

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida