Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, augusti 22, 2006

Jävla möss!

Jag tror jag dragit på mig både en mus arm/hand och en mus axel. Mus armen är dock en gammal historia. Första gången jag var på gymmet efter hälseneavbrottet så gjorde det duktigt ont i vissa rörelser. Just när jag knappar på tangent bordet, och använder musen, så känns det ordentligt att dessa ömma punkter är i spel. Jag hoppas att det blir bättre av träning. Till råga på allt fick jag nackspärr i går kväll, på andra sidan. Nu är det synd om mig.

2 kommentarer:

Anonymous mamma sa...

Min son , en epikondylit fixar jag lätt, problemet är redskapen spruta nål och kortison! Kan ej in eller utföras. Visst är det synd om dej...ett tips tvära fiktioner- samma som gnid tvärs över det onda 1 minut 10 ggr om dagen! Voltaren tabl och gel utmärkt ide !

23/8/06 20:25

 
Blogger Nille sa...

Gnida in 10 ggr om dagen, du hör ju hur det låter!? Nackspärren verkar släppa. Tror du voltaren fungerar även mot förslitningsskador? Det tror inte jag, kanske kortison?

24/8/06 03:38

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida