Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, oktober 20, 2006

Jag, Owen, och Asien

Jag hittade denna häftiga släktforskarsajt på en annan thaibloggares sida, Micke i Korat. Eftersom jag inte har mer information än till farfar så använde jag mig av deras ansiktsigenkännelse program för att hitta släktingarna. Tyvärr har de bara kändisar i sin databas.

Nu vet vi att det inte var en slump att jag hamnade i Bangkok Vikings FC, här ute i Asien. Jag söker mina rötter tydligen. Jag var inte den första att emmigrera visade det sig. Människorna på bilderna är bla. Michael Owen, Gary Cooper, John Irvin, Susanne Vega, mm.

Jag skall försöka starta igång ett släktforskarprojekt här framöver, tills dess kan du klicka här för att se vilka DINA egna avlägset kända släktingar är. Glöm sedan inte att skicka länken till ditt egna resultat.Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonymous Adam sa...

Haha brorsan ser ut som en tjej!!!!! =D

20/10/06 17:55

 
Anonymous elin sa...

Jag fick "no matches" på min bild! Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta...

21/10/06 21:17

 
Blogger Nille sa...

Adam: Prova sjalv innan du garvar lappen av dej :)

Elin: Jag har hort det tidigare. Det ar nog ett bra tecken pa att mjukvaran ar hyffsat tillforlitlig. Kanske du kan prova med en annan bild?

Jag laste ocksa om att man snart skall kunna jamfora med sina slaktingar och andra manniskor. Kanske man redan kan?

Alla: Glom nu inte att posta lanken som en kommentar efter du lyckats fa en traff!!

23/10/06 08:38

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida