Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, april 24, 2009

Wow - Det blir bara bättre

Jag blir bara frlskare och vädret bara varmare. Just nu sitter jag i solen och dricker kaffe. Kan det vara 20 grader där jag sitter kanske? Oavsett har jag för mycket kläder på mig. Dessutom är det fredag. Enda smolken i bägaren skulle då vara att jag måste jobba hela helgen. Min industri är definitivt inte död, inte på långa vägar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida