Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, juni 10, 2009

Tänker försöka åka till Thaipaviljongen i Ragunda 16-19 juli

Högtidsdagen den 19:e Juli är en unik påminnelse av vad ett kungabesök i Utanede för 111 år sedan har gjort för att föra Sverige och Thailand närmare varandra. Minnet av Kung Chulalongkorns besök i Ragunda lever kvar och där det förr fanns en fårhage och björksly finns idag ett av landets vackraste kulturområden, en spelplats för festivaler och framförallt en plats där människor möts för samverkan och kulturutbyte!


Eftersom vi inte har mycket planerat för våra 6 veckors semester lutar det nog åt att vi kommer iväg till Ragunda denna gång. Tydligen skall tempelområdet vara lika vackert i verkligheten som på bild. Notera att bilden ovan är en nattlig turistbild och ingen proffsbild, även om det kan tyckas så.

1 kommentarer:

Blogger Susanna sa...

Oj, så vackert...mvh Susanna

11/6/09 09:36

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida