Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

onsdag, november 04, 2009

Platinium Pratunam fick fint besökHandlade inget där utan kollade mest in utbudet, igen. Slutsatsen är att alla våningarna mer eller mindre har samma saker. Det är en 10 typer av butiker som egentligen finns överallt på varje våning. Få butiker har försökt prova egna grepp.

Det jag framför allt kollade efter var tatueringsstrumpor, och kanske andra plagg som gick i design åt det hållet. Tror detta kommer bli ganska poppis.

Då kan alla vara tatuerade i sommar, även vi som inte vet om vi vill. Kanske sista vågen som går. Vissa är snygga i början men sen när alla har dem så - tur för dem som enkelt kan ångra sig...

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

"Tror detta kommer bli ganska poppis."
haha nej Nicke, inte ens i väsby.
//Adam

5/11/09 15:22

 
Blogger Nille sa...

Tror gör man i kyrkan brorsan. Konstigare trender har nog slagit än detta. Time will tell.

Marknaden är ju inte den minimala stureplanskretsen utan just väsbyfolket...

Kolla detta och använd sedan fantasin http://images.google.com/images?hl=sv&rlz=1C1SKPC_enSE341TH352&q=tattoo+socks&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=3MvzSq-5EpWQkQXSmqWhAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBUQsAQwAA

6/11/09 08:11

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida