Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, oktober 20, 2006

Byta från Non-B till Non-O gick ju busenkelt!

Som min bloggkollega Guava påpekade I sin blogg, så var det en ren formalitet att byta från Non-B (business) till Non-O (other-> thai wife).

Det var snortjockt med folk på immigration eftersom kommande Måndag är en helgdag, och kan vara för sent för många. Advokaten kom lite tidigare och hade redan tagit en nummerlapp, samt plockat upp min familj som jag släppte av innan jag INTE hittade en parkeringsplats. I vilket fall, när jag kom in var det mesta klart. Bara en underskrift som saknades.

Advokaten drog vidare till arbetsministeriet för att fixa arbetstillståndet. Jag fick en kopia av passet.

Den här typen av lyx gillar jag bra mycket mer än 5 stjärniga hotell.

Plair fick sitta för en intervju som måste känts ganska meningslös för båda parterna. Vi hade ju alla ungarna med oss. Bergis var detta inget skenäktenskap!? Plair sa att det enda hon frågade om var hur länge vi varit gifta. Resten av informationen kopierade hon över från de andra dokumenten. Meningslöst?

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonymous Johan sa...

Grattis!! Så nu är du på den säkra sidan framöver. Skönt att höra. Jag ska göra detsamma så fort jag har gift mig.

22/10/06 05:48

 
Blogger Nille sa...

Yup, detta var skont att ha ordnat. Det varlite tajt med att hinna eftersom sista dagen var i slutet av min semester. Nu hann jag precis,innan...

23/10/06 08:34

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida