Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, november 09, 2006

Blogger uppgraderar

Jag så precis att bloggverktyget jag använder, Blogger (av Google), äntligen har uppgraderats. Det är bara att initiera detta sen skall det gå av sig själv. Tydligen är det en större omställning, så eventuellt tar det ett tag innan jag fått ordning på detta.

Eftersom jag tvivlar lite på applikationsvärlden så gör jag en full backup innan. Jag kör som tur var min blogg på egen server så detta blir en "piece of cake"

Jag har verkligen väntat på detta. Men, jag tvivlar att det kommer funka på första försöket, så... på återseende.

Andra bloggar om: , ,

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida