Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, mars 25, 2007

300 inlägg and still counting…

Noterade just på Guavas blogg att han nått det nästan ofattbara 1,000 kommentarer!? Detta påminde mig om min egen bedrift, att jag nyligen passerat 300 inlägg. Inte illa det heller. Den enda haken med alla dessa inlägg är att de är hemsk knepiga att kategorisera i efterhand. Det skulle ju annars vara kul att ha en lista, en ”Nilles digest”, med bara det absolut bästa. Om du kommer till denna sida och minns något du gillade får du gärna påminna mig. Det är dags att börja bygga på detta.

En vacker dag får jag nog gå tillbaks och skriva om, några av de inlägg där jag varit alldeles för snabb på avtryckaren. Ganska många har jag en känsla av. Detta lägger jag definitivt på framtiden.

Andra bloggar om: , , , ,

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous GuavaJuice sa...

Jag ligger efter i postandet. Har 179 stycken, plus några i startgroparna.

25/3/07 11:51

 
Blogger Maleé sa...

Du får inte censurera dina egna inlägg i efterhand - det är fusk! Man måste bljuda på sina misstag juuuu ;-)

26/3/07 06:19

 
Anonymous gunnar sa...

Går inte att logga in på ditt forum idag.

26/3/07 08:08

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida