Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, juni 15, 2007

Ett kungarike för Nana Hotells Patkrapao Gai

Patkrapao av det slag som serveras på Nana Hotell blev jag helt plötsligt mycket sugen på. Första riktiga Thailands flashbacken kom alltså för bara 5 minuter sedan. Det vattnas i munnen så fort jag sluter ögonen, kurrar i magen gör det konstant.

Mums vad gott det skulle vara. Skrev om denna magiska variant för ett halvår sedan (länk här). Nu är det helt plötsligt omöjligt att åka ner och äta den….

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Nu får du ta o berätta hur Nana hotells Pad Ka Pao skiljer sig från alla andra. Jag får ju nästan lust att skippa min connection till Chiang Mai och åka till det där hotellet och testa.

Annars är ju det området mest känt för andra freselser än köttfärs med basilika-:
Perra

16/6/07 10:19

 
Blogger Håkan sa...

Måste ju dit och testa nu i juli efter allt snack om detta ställe : )

16/6/07 12:03

 
Blogger Tony sa...

Frugan brukar inte heller hacka kycklingen till färs när hon gör patkrapao gai, och stekt ägg hör till tycker jag. Jag får bjussa er kräsmagar på det någon gång så får vi se vad ni tycker. ;-)

16/6/07 16:45

 
Blogger Nille sa...

Tony: får du till den då har du en stamgäst:)

Håkan & Perre: att ni missat den, fyskäms

Lagers: såg din kommentar i den gamla tråden. du vet hur den skall smaka, hör av dig när ni lyckats kopiera :) och visst, att prata patkrapaow när man pratar nana, det känns lite fel. men inte fel att ha en sådan bra restaurant brevid en lycklingfarm...

16/6/07 19:03

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida