Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

lördag, juni 02, 2007

Lite sena uppdateringar

Fick precis några bilder från utflyttningsfesten i Bangkok, så jag passade på att uppdatera ett par gamla inlägg. Jag väntar från fler bilder eftersom min far fotade vilt när vi anlände Arlanda. Så snart de inkommit skall jag försöka göra ett bildspel av de bilder som låg kring flytten. Och ja, ni skall få se mer bilder på mig, UFO:t från Thailand :)

I vilket fall, jag la in några bilder i nedan inlägg:

Bangkoks flygplats och hemresan

Utflyttningsfesten på Dubliner i April

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida