Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

torsdag, augusti 02, 2007

Grattis Josefine 4

Idag är Josefines födelsedag. Emily den 3/6 och Josefine den 2/8. Den andra och den tredje alltså.

Massor av hennes kompisar från Bangkok är i Sverige på semester. Sverige är ett långt land och bara 2 av dem kan komma på Söndag. Tyvärr ser det också ut som vi kommer missa att träffa flera av dem eftersom de är fastlimmade på Sveriges baksida. I och med att jag fick jobb försvann all tid att resa land och rike kring.

Stressade hem från jobbet för att ta med mig Emily för att handla en present vi kunde ge Josefine i morgon bitti. Den tredje och den andra alltså. Har du klurat ut vad som gick fel ännu?

Vi kör kalaset på Söndag så resten av paketen får hon då. Tänkte att hon skulle fått bara ett på födelsedagsmorgonen men icke sa Nicke.

Tur att hon var mäkta överraskad OCH stolt över att hon vart 4 idag, även om det hunnit bli kväll. Jag skäms…

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida