Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

fredag, augusti 24, 2007

Inskolade i grevens tid

Sådär ja!

På Fredagen i andra inskolningsveckan hade vi även Sebastian på heldag på dagiset. Och det gick bra! På Måndag är det allvar på riktigt.

Plair han en repa till skolan (SFI) där hon för övrigt tycker hon hamnat i en för tuff klass. Vissa av studenterna har varit i Sverige i hela 4 år!?

En Thailändsk tjej i klassen. Jobbade som barnflicka/hembiträde för en Thailändsk familj i Sollentuna. I samma veva som de ville hon skulle stanna kvar och gömma sig efter turist visat gått ut träffade hon en svensk kille och flyttade ut. Hon fick förlängning med 3 månader och ansökte sedan efter UT på plats, och fick det. Tydligen har det varit fler Thailändare i klassen men de tyckte det var för svårt och att de andra var för bra. Svårt att glänsa och trist att vara sämst, känns det igen?

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida