Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

söndag, december 02, 2007

Fotbolls EM

Vilken härlig lottning vi fick.

Spanien
Grekland
Ryssland
Och lilla Sverige

En bra mix mellan roliga lag och möjligheter att gå vidare. Blir lite sugen på att dra till Innsbruck och kolla de avslutande 2 gruppspelsmatcherna, på camping och så. Det skulle vara kul att vara med på en sådan fest en gång.

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Fotavtryck i Asien sa...

Känns som andra platsen inte är för långt borta..

3/12/07 14:48

 
Anonymous Anonym sa...

Jag håller med och även om vi inte skulle greja det bjuds det ju på några stora matcher. Den sämsta gruppen kändes som en typisk grupp där vi inte skulle gå vidare. Transportsträcka till ett slutspel vi missar. Ställa in skorna och förlora mot lag man skall föra matchen mot. Sällan Sverige för matcher bra även om vi nu för tiden har ett landslag som nog kan vara kapabelt till att bekräfta motsatsen. /Nille

3/12/07 16:36

 
Anonymous Niklas sa...

Jag är också grymt sugen på att åka ner i sommar, men blir nog ingen camping för mig :-)

4/12/07 15:12

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Skapa en länk

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida