Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, januari 01, 2008

Promenad i skogen
Någon pulkaåkning vart det inte tal om. Alldeles för lite snö, och alldeles för blött. Det gick att göra isbollar på sin höjd. Det vart dock en lång härlig promenad. 2 km avverkade vi på 1.30 timmar, och helt utan gnäll (även om det såg trögt ut i deras michelinuniformer).

Bara jag som frös. Måste köpa mössa, sockor, långkalsonger, och välja skor bättre.

Med det milda vädret vart avtrycken i snön väldigt tydliga, och roliga. Barnen gillade att gissa djuren. Vi såg hare, katt, hund, fågel, orm (eller cykel), och björn (eller stor hund).

Eftersom det nog fanns björn i skogen passade vi på att köra en överlevnadskurs. Det vart ganska autentiskt eftersom vi redan hade sett spåren (även om det nog "bara" var en liten en). När jag vrålar kastar de sig ner i liggande ställning, blicken i backen, i total tystnad. Bra lärljungar.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida