Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

måndag, augusti 04, 2008

Emily är en jäkel på att klättra
Inte nog att hon klättrar som en spindel på alla i vårt områdets klätterväggar, hon har börjat klättra på väggarna hemma också - bildligt talat. Detta kan utvecklas till en stimulerande far och dotter aktivitet :)

Klättrade nere i Krabbi för en 7-8 år sedan med lillebror Adam, då 15 år. Jag tyckte det var helspännande och kom ganska högt, ganska snabbt. Det kan man inte säga om Adam direkt, han var verkligen en usel klättrare. Som jag skulle vara nu ungefär.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Adam sa...

TACK! jag va 14.....
Ge mig en rond 2 så ska jag ge dig en match, samma plats samma tid!

7/8/08 02:21

 
Blogger Nille sa...

Emily ooch jag skall leta upp en klättervägg i Stockholm och du är välkommen att följa med :)

Hon är bara 6 och har klättrat högre i dörrposten än vad du gjorde på en bergvägg med handtag 14 år gammal :) Ta dig inte vatten över öronen...

7/8/08 16:52

 

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida