Det vart hela 11 år i Bangkok innan återflytten till Sverige i Maj 2007. Thailand kommer vi tillbaks till. Tills dess kommer jag skriva om livet i Sverige. Allt har sin tid.

tisdag, juli 15, 2008

Playa del Norrviken
Familjen Andersson är på ett par dagar´och givetvis vart det en av våra få attraktioner, Norrvikssjön. John är fortfarande kvar i Bangkok skall tilläggas.

Sverige är inte så rent som förr i tiden men duger. Vad som nog gick hem var bärplockningen på hemvägen. Gott om hallon och körsbär bjöds det på.

Vi förklarade också för deras Burmesiska barnflicka att i Sverige äter man inte ankorna på stranden (hon tyckte det var besynnerligt att de rörde sig så nära oss). När hon sedan fick höra om alla blåmusslor och mörtar som svenskar ratar fick hon något i blicken. Tills nu hade inte Sverige varit så himla imponerande. Vi fick tjata på henne att komma ner från körsbärsträdet.

Imorgon har jag en känsla av att vi kommer koka musslor.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till det här inlägget:

Fortsätt läs på dig om Thailand på Thailandsforum. Här diskuteras allt om Resor Thailand samt allt om om att Bo och Jobba i Thailand Allt du behöver veta och lite till! Besök www.thailandsforum.se idag!
<< Startsida